Ik zoek personeel

Als je personeel te kort komt, heb je eigenlijk te veel werk. Mogen we dat zo samenvatten? Uitzonderingen daargelaten, is de noodzaak voor extra mensen een positief signaal. Maar óók het moment om extra alert te zijn. En juist dan, als jij je moet focussen op wat er allemaal op je afkomt, springt Jobperersoneel graag bij met haar personeelsdiensten.

Uitzenden
Het meest flexibele dienstverband dat Jobpersoneel te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteer je van goede opgeleide, gemotiveerde en direct inzetbare medewerkers waarvan je alleen de gewerkte uren betaalt. Je loopt verder geen enkele werkgeversrisico’s. Wij regelen alles voor je! Van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de salarissen. Dat bespaart je enorm veel tijd en administratie.

Detacheren
Detachering is een vorm van uitzenden die overwegend wordt toegepast bij langdurige projecten of bij specialistische functies. Continuïteit is hierbij een belangrijke randvoorwaarde voor productiviteit en succes! Hieraan voldoet Jobpersoneel door de detacheringmedewerkers in dienst te nemen voor de volledige duur van het project. Met detachering ben je verzekerd van de juiste persoon op de juiste plaats voor de volledige duur van het project.

ZZP-bemiddeling
Wij koppelen opdrachtgevers aan ZZP-ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht. Wij verzorgen daarbij alle administratieve zaken zoals het juiste contract, controle van de papieren en vaardigheden, verzekeringen en wij verzorgen de facturatie. Daarnaast adviseren wij je graag over actuele ontwikkelingen. Jobpersoneel hanteert de regels comfort actuele wet- en regelgeving.

Payrolling
Je kent zelf een paar goede medewerkers die je graag wilt inzetten op specifieke klussen, maar je kunt ze niet in dienst nemen- of nog niet. In dat geval zetten wij de medewerkers op onze loonlijst, terwijl ze werken in jouw onderneming. Dat is payrolling. Goedkoper dan detacheren of uitzenden, met hetzelfde gemak en dezelfde voordelen!